Sjove danske sange

 

Weekendophold som gaveidé.

Et weekendophold kan være en aldeles glimrende idé - især hvis der er få eller ingen ønsker at vælge i mellem.

Kender du følelsen af, at du igen i år måske er nødt til at købe chokolade eller vin til dinEksempel på udsigt - find et lækkert weekendophold eller tur i sommerhus, og giv det som gave! bedstefar eller mor? Der er rigtig mange mennesker, som aldrig eller sjældent ønsker sig noget, og det er altså bare ikke særlig originalt eller tilfredsstillende at være nødt til at komme med den samme type gave år efter år.

Her er forslag, som du kan tænke over: Hvorfor ikke give en oplevelse i form af et lækkert weekendophold?

Tænk over det - hvis du selv stod i den situation, at du simpelthen ikke kunne finde på, hvilke ting du skulle ønske dig, så er det måske fordi, at du ganske simpelt allerede har det, som du ønsker dig. Men hvad ville du sige til at få et weekendophold? Eller et slotsophold? Måske endda holde det sammen med din familie?

Weekendophold kendetegnes ved følgende:

- lækker mad.

- afslapning.

- en oplevelse sammen med andre.

- en oplevelse ud over det sædvanlige.

Der findes et utal af weekendophold, som du f.eks. kan se via linket. Typisk er de overraskende billige, og du kan ret nemt finde en 3 eller 4 retters menu, overnatning og morgenkomplet for under 1000 kr. pr. person. Hvis du er kæreste eller ægtefælle, så er der den yderligere fordel, at du så kommer med på turen selv. ;-)

Hvis familien eller en flok venner er med på det, så kan i også vælge at gå skridtet videre - nemlig at leje et lækkert sommerhus, hvor i så enten samtidigt eller på skift kommer og laver mad og forkæler den person, som har fået opholdet i gave.

Jeg har for 3 uger siden gjort nøjagtigt det i dette lækre sommerhus til leje, som ligger på Als nær den tyske grænse. Det var en stor oplevelse, og såvel gæster som modtagere af gaven var meget glade for oplevelsen. 

Jeg håber, at du har fået noget inspiration til en anderledes og fantastisk oplevelse, der kan gives som gave.