Sjove danske sange

 

Espressomaskine som gaveidé.

 

 

Hvis du mangler en gave til en god ven eller et familiemedlem, så kunne du overveje at købe en espressomaskine. Langt de fleste holder af at drikke en god kop kaffe, og en espressomaskine kan være et godt valg af flere årsager.

 

For det første er espresso kaffe almindelig kaffe klart overlegen hvad angår kvalitet. Dette skyldes, at bønnerne er af en langt højere kvalitet, og derudover er pakket ned i kaffepods (små en-portions pakninger) som gør, at kaffen altid er frisk. Man laver altid kun den eller de kopper, som man skal bruge her og nu, og får altså dermed en helt frisk og meget lækker kop kaffe.

 

For det andet så kan du med en espressomaskine have flere forskellige slags kaffe (pods) stående og da disse er pakket ind hver for sig, kan du altså vælge mellem flere forskellige slags kaffe, hver gang du har lyst til en kop, hvilket er rigtig smart og fleksibelt.

Her skal det desuden nævnes, at du kan lave både cafe latte og cappuccino på en espressomaskine, så du har virkelig mulighed for at lave en oplevelse med kaffe, som er langt ud over det sædvanlige.

 

For det tredje er espresso kaffe og espressomaskiner en klar trend i Danmark, og ifølge fremtidsforskere vil der indenfor en kort årrække stå en espressomaskine i hvert andet hjem i Danmark, så trendmæssigt er det en god gave.

 

Espresso kaffe er selvfølgelig dyrere når du sammenligner prisen på en kop espresso kaffe sammenlignet med en almindelig kop kaffe, hvilket modsvarer kvaliteten og oplevelse af luksus i hverdagen. Til gengæld har du intet spild af kaffe, da du aldrig laver mere, end du lige står og skal drikke her og nu. De fleste bruger espressomaskinen en gang eller to om dagen, samt når de har gæster. Hvis de tager en kande kaffe med på job, bruger de den almindelige kaffemaskine til dette.

 

Hvis du ønsker at vide mere om, hvad en espressomaskine kan, så kan du følge linket, som er til en side, hvor espressomaskinerne er meget billige og samtidig nemme at bruge.

Hvis du derimod gerne vil vide mere om kaffe generelt inkl. dyrkning, historie og kvalitetstegn mv., så kan du følge linket her.